Mitä voit tehdä
 

Tämä nettisivu ei sisällä mitään uutta. Kaikki täällä esitetty informaatio on saatavissa yhtä hyvin muista lähteistä. Mutta se saattaa olla ensimmäinen nettisivu – ja toistaiseksi ainoa laatuaan– joka liittää tieteelliset havainnot tietoon siitä, miten lännen liberaali valtamedia levittää poliittisesti motivoitua väärää informaatiota tästä tärkeästä asiasta.

 

Kun olet lukenut informaation (ja tarkistanut monet viitteet ja perustana olevat lähdedokumentit) saatat kysyä itseltäsi, mitä sinä voit tehdä tälle tärkeälle asialle. Ota huomioon, että vaarassa olevilla lapsilla (sekä nykyisillä että tulevilla) ei ole paljon ihmisiä, jotka käyvät puolustamaan heitä! Heistä ei ole poliittista hyötyä eikä heillä ole poliitikkoja, jotka taistelevat heidän etujensa puolesta. Mikään ei kannusta valtamediaa ja viihdeteollisuutta suojelemaan heitä homoseksuaalisen elämäntavan popularisoimisesta. Mutta sinä et saa olla välinpitämätön näin tärkeää asiaa kohtaan. Tee mitä voit.

 

Tämän nettisivun tekijä ei pyydä eikä ota vastaan avustuksia. Mutta ohessa muutama ehdotus, mitä sinä voit itse tehdä:

 

  1. Henkilökohtaisella tasolla sinun tulisi tehdä voitavasi auttaaksesi kasvavia poikia ja tyttöjä välttämään sukupuoli-identiteetin häiriön. Erityisesti, jos olet mies, sinun tulisi pyrkiä tavoittamaan niitä poikia, joiden tiedät olevan ilman isää roolimallina.

 

  1. Sinun tulisi tehdä voitavasi vastustaaksesi väärää informaatiota tästä kysymyksestä, mikä on lännen liberaalin valtamedian päätuki. Muista, että totuutta ei voi kieltää ikuisesti. Itse asiassa totuus on jo marssimassa eteenpäin, ja sinun pitäisi olla osa sitä. Lähtökohta voi olla informoida ystäviä, sähköpostiystäviä, yhteisöäsi jne. koko tästä nettisivusta (ts. kaikista kolmesta myytistä) tai osasta siitä. Kysymys on yleisten asenteiden muuttamisesta ruohonjuuritasolla tässä kysymyksessä.

 

 

  1. Monet yhtiöt eri maissa tukevat toisinaan taloudellisesti homoseksuaalien toimintaa ja heidän agendaansa. Sinun tulisi ottaa yhteyttä sellaisiin yhtiöihin ja ilmaista mielipiteesi. Jotkut ovat luonteeltaan monikansallisia yrityksiä. Esimerkiksi the Scandinavian Airlines System (SAS) on monena vuonna sponsoroinut kieroutunutta ja siveetöntä vuosittaista homopäivän paraati -tapahtumaa Tukholmassa, Ruotsissa.