pre-ref 38  

Viite 38:
Tämä on viite artikkeliin Steve Baldwinin tutkimuksesta vuodelta 2002, jonka on julkaissut Regent University Law Review.  Omalle kielellesi käännettynä siinä sanotaan (osa): 


Raportti: Pedofilia yleisempää "homojen" keskuudessa
Tutkimuksen tarkoituksena on paljastaa homoseksuaalisen kulttuurin "pimeä puoli"
Jon Dougherty
© 2002 WorldNetDaily.com

Uuden tutkimuksen mukaan lasten seksuaalista ahdistelua ja pedofiliaa esiintyy paljon yleisemmin homoseksuaalien kuin heteroseksuaalien keskuudessa henkeä kohti -pohjalta.

"Musertava todistusaineisto tukee sitä käsitystä, että homoseksuaalisuus on seksuaalinen poikkeavuus, johon usein liittyy häiriöitä, joilla on kaameita seurauksia kulttuurillemme,” kirjoitti Steve Baldwin artikkelissa ”Lasten seksuaalinen ahdistelu ja homoseksuaalinen liike” ("Child Molestation and the Homosexual Movement"), joka on pian määrä julkaista Regent University Law Review -julkaisussa.

Baldwin on Council for National Policy -järjestön johtaja Washington D.C:ssä.

"On vaikea ilmaista homoseksuaalisen kulttuurin pimeää puolta näyttämättä karkealta," Baldwin kirjoitti. "On kuitenkin aika tunnustaa, että homoseksuaalinen käyttäytyminen uhkaa läntisen sivilisaation perustusta – ydinperhettä."

Vaikka homoseksuaalinen yhteisö ja suuri osa mediasta ivaa sellaisia syytöksiä, Baldwin – joka toimi puheenjohtajana Kalifornian kokouksen kasvatuskomiteassa, jossa hän taisteli sitä vastaan, että julkisissa valtion kouluissa tuetaan homoseksuaalista agendaa – sanoo raportissaan, että homoseksuaalisten aktivistien pyrkimykset hyökätä lasten kimppuun sekä saadakseen itselleen seksuaalista nautintoa että laajentaakseen homoseksuaalista liikettä ovat päivänselvä hyökkäys perhettä vastaan.

Baldwinin tutkimuksen vahvistaa tri Judith Reismanin äskettäin valmiiksi saama teos. Reisman on mediakasvatusinstituutin johtaja ja monien seksuaalisia myyttejä paljastavien arvovaltaisten kirjojen, mukaan lukien Kinsey, Crimes & Consequences, kirjoittaja.

Tutkielmassaan – joka on myös kirjoitettu Regent University Law Review -julkaisulle – Reisman lainasi psykologi Eugene Abelia. Tämä havaitsi tutkimuksessaan, että ”nuorten poikien seksuaalista ahdistelua esiintyy homoseksuaaleilla vähintään viisi kertaa enemmän verrattuna tyttöjen seksuaaliseen ahdisteluun. …'"

Abel havaitsi myös, että ei-vangitut ”lasten seksuaaliset ahdistelijat tunnustivat 23,4 - 281,7 aktia per rikoksen tekijä ... jonka uhrit olivat miespuolisia.”

"Homoseksuaalisen lasten seksuaalisen väärinkäytön suhde heteroseksuaaliseen on tyrmäävä, sanoi Reisman, joka oli päätutkija tutkimuksessa, johon oikeusministeriö oli myöntänyt 800000 dollaria avustusta. Hän tutki lapsipornografiaa ja lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa."


Katsoaksesi alkuperäistä englanninkielistä tekstiä klikkaa tästä (tiedoston koko: 592 k)