36 sz. referenciakivonat

 

Ref. 36:

Az is igaz, hogy volt nhny liberlis mdium ezek ltalban a homoszexulisoknak kedveznek , ahol gy gondoltk, hogy az előadott sznjtk tl messzire ment. A Dagens Nyheter egyik kapcsold cikkben 2005. mjus 26-n ezt rtk (a svd szveg egy rsznek magyar fordtsa):


Oktsk ki brinkat a szexkereskedelemről szl trvnyről

Bo Svenssonnak, a Legfelsőbb Brsg elnknek tegnap a Dagens Nyheterben tett nyilatkozata utn szmos gysz vli gy, hogy a brkat tovbbkpzsben kellene rszesteni a szexkereskedelemről szl trvnnyel kapcsolatban.

gy tűnik, nem rtik meg, hogy a szexrt fizető emberek a kiterjedt szervezett bűnzs gykert jelentik mondja Hans Ihrman gysz.

De a Legfelsőbb Brsg vezetse visszautastja, s furcsnak tartja a felvetst.

Svensson főbr kijelentette, hogy szmos zvegy szmra a mi szakmnkban gondot jelent, hogy szexhez jussanak. Svensson ezutn Gustav Frdingtől idz egy verset, amelyben a főszereplő szksgt rzi, hogy egy prostitulthoz menjen szerelemrt.

Megjegyzs: A Thorsson legalbb t bűntettt firtat minden panasz hibaval volt. s Thorsson (2007-es llapot szerint) mg mindig brknt dolgozik a Svd Legfelsőbb Brsgon. s egyb fontos trsadalmi pozcikat is betlt. Tagja pldul a Stockholmi zleti Iskola Fegyelmi Bizottsgnak is.


Az eredeti svd cikk elrshez kattintson ide. (fjlmret: 1,2 MB)