38 sz. referenciakivonat

 

Ref. 38:

Ez a hivatkozás egy cikket idéz Steve Baldwin 2002-es tanulmányáról, amely a Regent University Law Review (Regent Egyetem Jogi Szemle) című folyóiratban jelent meg. A magyar fordítás a következő (részlet):


Jelentés: A pedofília gyakoribb a „melegek” körében

Egy kutatás a homoszexuális kultúra „sötét oldalát” szándékozik feltárni

Írta: Jon Dougherty

© 2002 WorldNetDaily.com

Jóval gyakrabban fordul elő a gyermekmolesztálás és a pedofília homoszexuálisok között, mint a heteroszexuálisok körében, az egy főre jutó eseteket tekintve, egy új tanulmány szerint.

„Elsöprő számú bizonyíték támogatja azt a tételt, miszerint a homoszexualitás olyan szexuális deviancia, melyet gyakran kísérnek a kultúránk számára szörnyű következményeket rejtő rendellenességek” — írta Steve Baldwin a "Gyermekmolesztálás és a homoszexuális mozgalom" c., a Regent University Law Review-ban hamarosan megjelenő tanulmányában.

Baldwin a Nemzeti Politikai Tanács vezérigazgatója Washington D.C.-ben.

„Nehéz a homoszexuális kultúra sötét oldalát anélkül megmutatni, hogy durvának tűnjön” — írta Baldwin. „Itt az ideje azonban, hogy tudomásul vegyük: a homoszexuális magatartás a nyugati civilizáció alapját — a szűkebb értelemben vett családot — fenyegeti.”

A homoszexuális közösség és a média nagy része ugyan gúnyt űz az ilyen vádakból, Baldwin azonban — aki a Kaliforniai Államtanács Oktatási Bizottságának elnökeként küzdött a homoszexuálisok ügyének támogatása ellen az állami iskolákban — azt mondja a beszámolójában, hogy a homoszexuális aktivisták gyerekeket célzó erőfeszítései — egyrészt saját szexuális örömszerzésükre, másrészt a homoszexuális mozgalom gyarapítására — félreérthetetlen támadást jelentenek a család ellen.

Baldwin kutatásait igazolja egy nem régen bejezett munka, melyet Dr. Judith Reisman írt, aki a Médiaoktatási Intézet elnöke és számos, a szexuális mítoszokat leleplező mérvadó könyv, például a Kinsey: Bűnök és következmények (Kinsey, Crimes & Consequences) szerzője.

Dolgozatában — melyet a Regent University Law Review számára is írt — Reisman Eugene Abel pszichológust idézi, akinek a kutatása azt találta, hogy a homoszexuálisok „ötször nagyobb gyakorisággal molesztálnak szexuálisan fiatal fiúkat, mint ami a lányok molesztálásának előfordulása.” …'"

Abel azt is megállapította, hogy a be nem börtönzött „gyermekmolesztálók 23,4 és 281,7 közötti tettet ismertek be elkövetőnként… melyek fiúk ellen irányultak.”

„A homoszexuális és heteroszexuális gyermekmolesztálások aránya meghökkentő, mondta Reisman, aki vezető kutatója volt egy 800 ezer dolláros igazságügyi minisztériumi ösztöndíjnak, amely a gyermekpornográfiát és erőszakot vizsgálta.”


Az eredeti angol szöveg eléréséhez kattintson ide. (fájlméret: 592 kb)