pre-ref 38  

 

Ref. 38:
Dit is een referentie bij een artikel over een onderzoek van Steve Baldwin in 2002, dat gepubliceerd is door Regent University Law Review. In het Nederlands (gedeeltelijk): 


Rapport: Pedofilie gebruikelijker onder ”homo’s”

Bedoeling van het onderzoek is om de ’donkere kant’ te laten zien van de homocultuur
DoorJon Dougherty
© 2002 WorldNetDaily.com

Verkrachting van kinderen en pedofilie komen veel vaker voor onder homoseksuelen dan onder heteroseksuelen per hoofd van de bevolking, volgens een nieuw onderzoek.

"Overtuigend bewijs ondersteunt het geloof dat homoseksualiteit een seksuele afwijking is die vaak gepaard gaat met afwijkingen die vreselijke gevolgen voor onze maatschappij hebben,” schreef Steve Baldwin in: "Child Molestation and the Homosexual Movement," dat spoedig zal verschijnen bij the Regent University Law Review.

Baldwin is de directeur van de Raad voor Nationale Beleidvoering in Washington, D.C.

"Het is moeilijk de donkere kant van de homoseksuele cultuur bekend te maken zonder hard over te komen,” schreef Baldwin. "Toch wordt het tijd toe te geven dat homoseksueel gedrag het fundament van de westerse beschaving aantast – het gezin.

Hoewel de homoseksuele gemeenschap en de meeste media zulke beschuldigingen belachelijk maken, zegt Baldwin – die voorzitter was van het California Assembly's Education committee, waar hij vocht tegen steun aan de homoseksuele agenda in de openbare scholen – in zijn rapport dat homoseksuele activisten die kinderen proberen te ronselen voor hun eigen seksuele bevrediging en om de homobeweging uit te breiden, een onmiskenbare aanval vormen op het gezin.

Baldwin's onderzoek is opgenomen in een recent klaargekomen lijvig werk geschreven door Dr. Judith Reisman, presidente van het Institute for Media Education en schrijfster van een heel aantal gezaghebbende boeken die seksuele fabels uit de wereld helpen, inclusief Kinsey, Crimes & Consequences.

In haar proefschrift – ook geschreven voor de Regent University Law Review – citeert Reisman psycholoog Eugene Abel, wiens onderzoek uitwees dat homoseksuelen, jongens vijf maal zo vaak molesteren dan meisjes ...

Abel ontdekte ook dat niet gevangen gezette kinderverkrachters toegaven 23,4 tot 281,7 daden per misdadiger te hebben verricht … wier slachtoffers mannelijk waren.

"Het aantal homoseksuele tegenover heteroseksuele misbruikers van kinderen is stuitend, zegt Reisman, die de voornaamste onderzoeker was in opdracht van een Departement van Justitie dat voor 800.000 dollar de opdracht gaf kinderpornografie en geweld te onderzoeken."


Klik voor de oorspronkelijke Engelse tekst hier click here (file size: 592 k)