pre-ref 48  


Ref. 48:
Kjo referencë është për faqen e parë të botimit Gusht-Tetor të Gyro-s, një reviste që pretendon të jetë e krishterë për të rinj e botuar nga grupi Botues Filadelfia. Theksi i botimit është të reklamojë homoseksualitetin si një mundësi dhe një alternativë të pranueshme ndaj vlerave tradicionale të krishtera ndaj homoseksualitetit.  

Për të parë tekstin origjinal në suedisht klikoni këtu (madhësia e skedarit: 204 k)